Totally Scuba reparatiecentrum verhuist naar Enkhuizen

In de week van 24 februari a.s. verhuist het Totally Scuba onderhouds- & reparatiecentrum van Lijnden naar Enkhuizen.
Vanaf 1 maart opent Totally Scuba in Enkhuizen de deuren van een nieuw onderhouds- & reparatiecentrum. Verdere professionalisering en ruimtegebrek zijn aanleiding geweest om het nieuwe onderkomen te realiseren.

In oktober heeft Totally Scuba het bedrijf Subsea Products overgenomen. Daarmee breidt Totally Scuba uit met een eigen productie-atelier waar we o.a. Subsea droogpakken (neopreen) en onderkleding produceren. Na een intensief opleidingstraject nadert nu het punt waarop het Subsea-atelier in Maassluis fysiek ondergebracht gaat worden bij Totally Scuba.

In de afgelopen maanden is aan het Voorland 4 in Enkhuizen ons nieuwe onderkomen opgebouwd. Totally Scuba beschikt daar over o.a. een afgesloten droogpak-reparatiewerkplaats, een atelierruimte met naaimachines en een ademluchtwerkplaats.

Met deze nieuwe werkplaats zitten Totally Scuba en BC-opleidingen samen onder één dak. Zo hebben beroepsduikers in opleiding voortaan een directe reparatieservice bij de hand. Ook het beheer van de Totally Scuba showroom (Voorland 13) is vanaf de nieuwe locatie beter te realiseren.

GRATIS VERZENDEN

  Vanaf € 50,-

14 dagen op zicht

  Gratis retourneren bij bestellingen
vanaf € 50,-

NIEUWSBRIEF

  Schrijf je in en blijf op de hoogte van acties & events!