Bedrijfsuitje: ontdek duiken!

Levertijd: op aanvraag

Vanaf: € 20,00

In totaal: € 0,00

Productinformatie

Er op uit met het bedrijf? Totally Scuba biedt een origineel, leuk en verrassend dagprogramma met verschillende opties en mogelijkheden op en om het water!
Voor bedrijven bieden wij verschillende activiteitenmodules waarmee je een eigen programma kunt samenstellen. Zo kun je bij ons terecht voor een introductieles duiken en/of snorkelen, een proefduik met een duikhelm te maken, onderwater autoruit te tikken of een track te maken in de recompressietank. Er zijn leslokalen beschikbaar en in overleg kunnen ook wij ook interessante workshops over onderwateronderwerpen organiseren.


Neem contact met ons op voor meer informatie, het bespreken van de mogelijkheden of een vrijblijvende prijsopgaaf. Of maak een afspraak om een kijkje te komen nemen. Desgewenst kun je hier ook alvast modules aankopen. Daarmee maak je een reservering voor een in overleg af te spreken datum. Naar aanleiding van je aankoop (lees: reservering) nemen wij contact met je op over de verdere uitwerking.

In totaal: € 0,00

Uitgebreide productinformatie

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Kom met collega's kennismaken met het duiken in de duiktorens van Enkhuizen. Voor iedereen is er wat te beleven!

Voor bedrijven bieden wij verschillende duikgerelateerde activiteiten aan waarmee je een eigen programma kunt samenstellen.

Activiteiten
Zo kun je bij ons terecht voor o.a.:

 1. Introductieles duiken (binnenwater) 
  Onder leiding van ervaren instructeurs krijg je eerst tekst en uitleg bij het ademen onder water. Daarna maak je samen de apparatuur gereed en als je op je gemak bent ga je te water. onder leiding van de instructeur en met begeleiding van ervaren duikers zet jij met je collega's de eerste stappen op diepte! Oner water vermaak jij je met een aantal spelelementen. Zijn er collega's die al een duikbrevet hebben? Heel goed, die hoeven zich niet te vervelen. Zij worden aan het werk gezet en kunnen helpen in de begeleiding.
 2. Introductieles snorkelen (binnenwater)
  Tegelijk met de duikintroductie kan er een introductieles snorkelen verzorgd worden voor de liefhebbers of collega's die niet willen (of mogen) duiken.
 3. Introductieles freediven
  Maak kennis met de basistechnieken van het freediven: leer meer over de voorbereiding op je freedive, de ademhalingstechniek en over hoe je je kunt voortbewegen onder water.

Extra activiteiten:

 1. Duiken als een beroeps (binnenwater, aantal deelnemers in overleg)
  Boek een extra activiteit en maak een proefduik met een Kirby Morgan 27 Superlite duikhelm en ervaar de onderwaterwereld als beroepsduiker. Echt een unieke belevenis waar je geen duikbrevet voor nodig hebt.
  Wil je alleen deze activiteit boeken? Stuur ons een mail en vraag naar de mogelijkheden!
 2. Track in de decotank
  Boek een extra activiteit en krijg tekst en uitleg over de recompressietank. Aansluitend neem je plaats in de tank en wordt een duik naar een diepte van 10 tot 50 meter gesimuleerd (diepte in overleg).
  Stuur ons een mail en vraag naar de mogelijkheden!
 3. Autoruit tikken (binnenwater)
  Boek een extra activiteit en leer om onderwater een autoruit te breken en zo levens te redden.

Overige mogelijkheden:

 1. Kenniscafé
  Meer weten over duiken, onderwater archeologie of het onderwaterleven? Belangstelling in de werking van de duikapparatuur? Duikkleding maken? In overleg verzorgen wij kenniscafé's over diverse onderwater onderwerpen. Vraag naar de mogelijkheden!
 2. Kantine & catering
  Totally Scuba heeft de beschikking over een kantine. tegen een meerprijs kan deze bijgeboekt worden. Tevens kunnen wij in overleg de catering verzorgen (meerprijs p.p.)
 3. Eigen programmaonderdelen?
  Op onze locatie zijn ook leslokalen te huur waar je terecht kunt voor eigen programmaonderdelen of bijvoorbeeld een brainstorm-morgen (of -middag) h

Mogelijkheden: altijd in overleg!
Programma, datum en duur worden altijd in overleg bepaald. Daarbij spreken we uitgebreid door om hoeveel deelnemers het gaat, wat jullie willen en wat wij kunnen bieden. Vraag naar de mogelijkheden!

Faciliteiten
Bij de huurprijs zijn altijd standaard inbegrepen:

 • Kleedruimte & toiletten
 • Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Geen meerprijs.

Let op: de duiktorens zijn uitsluitend via brede trappen bereikbaar. Ze zijn minder goed toegankelijk voor minder validen.

Voorwaarden
Voor het gebruik van de duiktorens en faciliteiten gelden de volgende voorwaarden:

 • Duiken/zwemmen is op eigen risico
 • Er is 1 vast aanspreekpunt namens het bedrijf. Deze is aanwezig tijdens het bedrijfsuitje.
 • Betaling is voldaan voorafgaand aan het bedrijfsuitje.
 • Gebruik van de kantine is niet inbegrepen bij verhuurprijs. Tegen meerprijs beschikbaar.
 • Zie ook de geldende voorschriften i.v.m. COVID-19

Meer weten of reserveren?
Neem contact met ons op voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden. Of maak een afspraak om een kijkje te komen nemen. Over het algemeen zijn wij het best bereikbaar via de mail. Vermeld bij mailwisseling duidelijk wat jullie wensen zijn en evt. alvast welke datum de voorkeur heeft.

Desgewenst kun je hier ook een aankoop doen. Daarmee maak je een reservering voor een in overleg af te spreken datum. Naar aanleiding van je aankoop (lees: reservering) nemen wij contact met je op over de verdere uitwerking. De aankoop is vrijblijvend. Kunnen we geen passende datum of programma vinden, dan ontvang je het volledige aanbetaalde bedrag retour. 


Aanvullende Informatie

Sku Bedrijfsuitje

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.


Schrijf je eigen recensie

U schrijft een review over: Bedrijfsuitje: ontdek duiken!

Wat vindt u van dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Rating

GRATIS VERZENDEN

  Vanaf € 50,-

14 dagen op zicht

  Gratis retourneren bij bestellingen
vanaf € 50,-

NIEUWSBRIEF

  Schrijf je in en blijf op de hoogte van acties & events!