Duikopleidingen

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 18

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Emergency First Responder (EFR)

€ 139,00

Tijdens een evenement valt een jongetje flauw door het te lang staan. Twee auto's botsen op elkaar waarbij de inzittenden ernstig gewond raken. Een tiener drijft in het zwembad bewegingsloos met zijn gezicht in het water ...
Voor het slachtoffer is het dan van levensbelang dat er direct zorg verleend wordt en professionele medische zorg opgeroepen wordt. Als jij ter plaatse bent, kun jij die eerste zorg verlenen. Weet jij wat je dan moet doen? Weet jij wat je als eerste moet doen? In de Emergency First Responder (EFR) training leer je de nodige stappen in de juiste volgorde verrichten, zodat je de juiste dingen op het juiste moment kunt doen. De EFR training is een algemene EHBO & reanimatie training. Voor elke duiker een must, maar deze cursus is ook zeer geschikt voor niet-duikers, bedrijfshulpverleners en vrijwilligers.

Meer Informatie

Duik introductie (PADI)

€ 25,00

Benieuwd of duiken iets voor jou is? Iets avontuurlijks doen met familie of vrienden?
Maak een proefduik en ontdek hoe het is om onder water te ademen en te bewegen.

Tijdens de proefduik maak je in het zwembad kennis met de eerste beginselen van duiken.
We behandelen allereerst de benodigde theoretische beginselen en laten zien hoe een duikset werkt. Zo heb je voldoende basis om onder begeleiding van je duikinstructeur een duik in het zwembad te kunnen maken, een paar oefeningen onder water te doen en lekker rond te dobberen en te genieten van deze unieke ervaring.

Meer Informatie

Refresh (PADI)

€ 39,00
p>Duikplannen, maar niet meer zeker van je vaardigheden? Haal dan nu je duikvaardigheden weer op onder begeleiding.
Zo kun je op je duikbestemming weer veilig en zelfverzekerd te water!

Tijdens de intake neemt en duikinstructeur met je door welke duikopleidingen je hebt afgerond en welke duikervaring je hebt.
Samen bekijk je waar de vragen zitten en waar de onzekerheden. Je zwembad-training focust zich op deze punten.  
In het zwembad bouw je met je duikinstructeur je duikset op en werk je in het water aan je vaardigheden.

Meer Informatie

Open Water Diver (PADI)

€ 299,00

Leren duiken is ongelooflijk leuk, er gaat een hele nieuwe wereld voor je open. Je gaat voor het eerst onder water ademhalen, iets dat je nooit zult vergeten.
De PADI Open Water Diver duikopleiding is het perfecte startpunt als je altijd al wilde leren duiken en de wonderlijke wereld onder de golven wilt zien. 

Bekijk de cursusdata

Meer Informatie

Advanced Open Water Diver (PADI)

€ 249,00

Ben je in het bezit van een PADI Open Water Diver-brevet? Volg dan de PADI Advanced Open Water Diver duikopleiding.
Deze cursus helpt je om je duikvaardigheden op te bouwen en meer uit je onderwater beleving te halen.
Een goede manier om meer duiken te maken onder begeleiding van een instructeur en zo je zelfvertrouwen onderwater te versterken.

Bekijk de cursusdata.

Meer Informatie

Rescue Diver (PADI)

€ 259,00

Wil jij je na het behalen van het PADI Advanced Open Water Diver-brevet nog verder bekwamen?
Dan is de PADI Rescue Diver de eerstvolgende stap.
In deze duikopleiding ligt de focus op (het voorkomen van ) duikongevallen: hoe kun je duikongevallen voorkomen? Hoe kun je hulp bieden bij een duikongeval? 
Je leert in deze duikopleiding hoe je andere duikers in nood kunt helpen. Je doet medische kennis op en leert essentiële vaardigheden die je nodig hebt om de gevorderde duikopleidingen van PADI te kunnen volgen en om PADI divemaster of duikinstructeur te kunnen worden. 

Meer Informatie

Specialty Nitrox (PADI)

€ 119,00

Veel duikers met een open water brevet volgen aansluitend als eerste de Nitrox-specialty. Door gebruik te maken van nitrox-gas in plaats van reguliere perslucht, kun je de nultijd verlengen en heb je meer tijd onder water. Bovendien kun je ook eerder starten met je herhalingsduik.

Meer Informatie

Specialty Trimmen (PPB, PADI)

€ 139,00

Wil jij graag je basisvaardigheden verder trainen en leren hoe je een goede trim-techniek ontwikkelt? Dan is de PADI Specialty Trimmen (Peak Performance Buoyancy, PPB) iets voor jou.

Je kent ze vast ook wel: duikers die moeiteloos door het water glijden, op één hoogte blijven hangen om in alle rust het onderwaterleven te fotograferen en nog weinig lucht verbruiken ook? Dat is allemaal een kwestie van trimtechniek. Met een neutraal drijfvermogen voorkom je dat je onbedoeld opstijgt of daalt tijdens het duiken.Volg de specialty Trimmen en train je basisvaardigheden zodat ook jij meer uit je duik kunt halen!

Meer Informatie

Specialty Navigeren onderwater (PADI)

€ 149,00

Wil jij graag de basisvaardigheden trainen en leren hoe je onder water je weg kunt vinden en op koers kunt blijven? Dan is de specialy Navigeren onder water iets voor jou! Tijdens de specialty Navigeren leer je o.a. onder water te navigeren op natuurlijke herkenningspunten, navigeren op een kompas en specifieke technieken om posities en voorwerpen te (her-) lokaliseren.

Meer Informatie

Specialty Zoeken & Bergen (PADI)

€ 159,00

Ooit iets in het water laten vallen? Op zoek naar verloren schatten? Dan is de PADI Specialty Zoeken & Bergen (PADI Search and Recovery Diver-specialty) iets voor jou! Tijdens deze specialty leer je om verloren (gezonken) voorwerpen terug te vinden en ze naar de oppervlakte te heffen. Je leert de duik te organiseren en technieken voor het lokaliseren en bergen van voorwerpen.

Meer Informatie

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 18

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

GRATIS VERZENDEN

  Vanaf € 25,-

DUIKTORENS

  Openingstijden &
evenementen

14 dagen op zicht

  Gratis retourneren bij bestellingen
vanaf € 50,-