Actueel: nieuwsberichten

 

8
februari

2020

 

Totally Scuba onderhouds- & reparatiecentrum verhuist

 

In de week van 24 februari a.s. verhuist het Totally Scuba onderhouds- & reparatiecentrum van Lijnden naar Enkhuizen.
Vanaf 1 maart opent Totally Scuba in Enkhuizen de deuren van een nieuw onderhouds- & reparatiecentrum. Verdere professionalisering en ruimtegebrek zijn aanleiding geweest om het nieuwe onderkomen te realiseren. 

In oktober heeft Totally Scuba het bedrijf Subsea Products overgenomen. Daarmee breidt Totally Scuba uit met een eigen productie-atelier waar we o.a. Subsea droogpakken (neopreen) en onderkleding produceren. Na een intensief opleidingstraject nadert nu het punt waarop het Subsea-atelier in Maassluis fysiek ondergebracht gaat worden bij Totally Scuba.

In de afgelopen maanden is aan het Voorland 4 in Enkhuizen ons nieuwe onderkomen opgebouwd. Totally Scuba beschikt daar over o.a. een afgesloten droogpak-reparatiewerkplaats, een atelierruimte met naaimachines en een ademluchtwerkplaats. 

Met deze nieuwe werkplaats zitten Totally Scuba en BC-opleidingen samen onder één dak. Zo hebben beroepsduikers in opleiding voortaan een directe reparatieservice bij de hand. Ook het beheer van de Totally Scuba showroom (Voorland 13) is vanaf de nieuwe locatie beter te realiseren.

15
januari

2020

 

Totally Scuba en Atlantic Duikcentrum starten samenwerking

Met ingang van 2020 zijn Totally Scuba (Enkhuizen) en Atlantic Duik&BHV centrum (Zwaag) een samenwerking aangegaan om duikers uit de regio nog beter te kunnen bedienen.

Samen bieden beide duikspeciaalzaken een totaalaanbod aan onderhoudsmogelijkheden voor alle merken duikmaterialen.
Atlantic Duikcentrum richt zich daarbij met name op het onderhoud van automaten en trimvesten. Bij Totally Scuba ligt de focus op reparatie van droogpakken en de B-to-B onderhoudsservice. Atlantic gaat bovendien fungeren als inlever- en ophaalpunt voor reparaties van droogpakken en tevens worden zij de eerste dealer van de in het atelier van Totally Scuba geproduceerde Subsea neopreen droogpakken en onderkleding.

Verder zal de samenwerking zich gaan richten op het organiseren van evenementen voor sportduikers in en rond de duiktorens van Enkhuizen.

 

1
oktober

2019

 

Totally Scuba nieuwe eigenaar Subsea Products


Per 1 oktober 2019 is Totally Scuba de nieuwe eigenaar van Subsea Products.
Door deze overname breidt het onderhoudscentrum van Totally Scuba uit met een eigen naaiatelier. Daarmee voeren wij voortaan ook verstelwerkzaamheden en maatwerktoepassingen uit in eigen huis en beschikken wij over een totaalaanbod m.b.t. reparatie en onderhoud van droogpakken en neopreenpakken.

Subsea Products is een gevestigde naam in de duikwereld. Subsea Products is al sinds 1988 de enige Nederlandse fabrikant op de markt van neopreenproducten, met het accent op het maken van maatpakken voor beroepsduikers, sportduikers en andere watersporters.
De kwaliteit, flexibiliteit en no-nonsense aanpak van Subsea Products blijven met de overname behouden en staan ook bij Totally Scuba hoog in het vaandel. Wij zijn verheugd dat de huidige eigenaren van Subsea products, Ruud en Hennie Daniëls, in nauwe samenwerking hun jarenlange ervaring aan ons gaan overdragen. Zo blijft een ambacht behouden en staat Totally Scuba nog meer garant voor snelheid, kwaliteit en service.

Met deze uitbreiding start Totally Scuba in het eerste kwartaal van 2020 ook met de productie van een eigen lijn droogpakken en onderkleding voor met name beroepsduikers. Maatwerk is daarbij het uitgangspunt. Door zeer korte lijnen tussen de beroepsduiker en de productie levert Totally Scuba betaalbare en robuuste no-nonsense (neopreen)onderwaterwerkkleding afgestemd op de gebruiker.
vanaf begin december maken wij meer bekend over het assortiment en de prijzen.
Belangstelling? Neemt u dan gerust nu al contact met ons op.

Wij breiden niet alleen uit in aanbod, maar gaan ook letterlijk uitbreiden. Met de komst van de nieuwe apparatuur hebben wij meer bedrijfsruimte nodig. Daarom verhuist het volledige Totally Scuba onderhoudscentrum en de pakkenwerkplaats begin 2020 van Lijnden naar Enkhuizen.

 

5
april

2019

 

Wethouder Luyckx opent duiktorens voor sportduikers


Vandaag zijn de duiktorens van Enkhuizen officieel geopend voor sportduikers. Dhr. Luyckx, wethouder Sport- en accommodatiebeleid van Enkhuizen, verrichtte de officiële opening. 
Onder het motto ‘Iedereen kan duiken’ gaf de wethouder het startschot voor de openingsduik. Duiker JTim Hazendonk maakte de openingsduik samen met zijnbegeleider van SeaStar-Diving. 
Tijdens het openingsweekend waren er allerlei activiteiten te beleven in en bij de duiktorens.

Vanaf heden zijn de duiktorens in de weekenden geopend voor sportduikers. Lees meer >

Bekijk de impressies op onze Facebook-pagina >

 

  15
maart

2019

 

Openingsweekend Nieuwe showroom & Duiktorens


In het weekend van 5, 6 en 7 april opent Totally Scuba haar nieuwe showroom in Enkhuizen. Ook openen de bij de showroom gelegen duiktorens van BC-opleidingen tijdens dit openingsweekend de deuren voor sportduikers.
Combineer je bezoek aan de showroom met een unieke duik in de duiktorens of bijvoorbeeld een proefduik met een duikhelm & profiteer tijdens dit weekend van absolute bodemprijzen in de showroom.

Lees meer >

 

17
december

2018 

 

Totally Scuba verhuist

Met ingang van 1 januari 2019 gaat Totally Scuba verder als specialist voor de gevorderde duiker en de beroepsduiker.
Met deze koerswijziging verlaten wij per 1 januari a.s. ook onze vestiging in Nieuwegein.
Het Totally Scuba Onderhoudscentrum verhuist naar een ruimere locatie te Lijnden. Aldaar blijven wij onze vertrouwde onderhoudsservice bieden en het onderhoud van duikmaterialen verzorgen voor diverse duikwinkels. Daarnaast opent Totally Scuba op korte termijn een showroom bij de nieuwe opleidingslocatie van BC-opleidingen te Enkhuizen. Vanaf deze locatie gaan wij een select assortiment aan duikmaterialen verkopen.

Lees meer >

GRATIS VERZENDEN

  Vanaf € 50,-

14 dagen op zicht

  Gratis retourneren bij bestellingen
vanaf € 50,-

NIEUWSBRIEF

  Schrijf je in en blijf op de hoogte van acties & events!