5-6-7 april: Losse tickets duiktorens & activiteiten

Levertijd: op voorraad

Vanaf: € 10,00

In totaal: € 0,00

Productinformatie

In het weekend van 5, 6 en 7 april opent Totally Scuba haar nieuwe showroom in Enkhuizen.
 Ook openen de, bij de showroom gelegen, duiktorens van BC-opleidingen tijdens dit openingsweekend de deuren voor sportduikers. Combineer je bezoek aan de showroom met een unieke duik in de duiktorens of bijvoorbeeld een proefduik met een duikhelm & profiteer tijdens dit weekend van absolute bodemprijzen in de showroom.


Wil je even langskomen om een kijkje te nemen en de showroom te bezoeken? Ook dan ben je van harte welkom! Je hebt dan geen ticket nodig. Je kunt gewoon binnenlopen en profiteren van de magazijn-uitverkoop.


Je koopt alleen een ticket als je deel wilt nemen aan één van de activiteiten. Je hebt per activiteit een ticket* nodig. Deze tickets kun je hier selecteren en aanschaffen.
Je ontvangt een bevestiging van je bestelling per mail. Print deze bevestiging en neem de print mee: dit is je entreebewijs. Bij de entree controleren we je entreebewijs en strepen we je aankoop af. Je kunt per bestelling dus maar met één print naar binnen. Kom je met meer personen? Spreek dan met elkaar af voor de entree en verzamel je groep voordat je naar binnengaat! Bij de entree krijg je verdere praktische informatie over de activiteit waar je een ticket voor hebt.
*) Je entreeticket is bovendien goed voor € 10,- korting in de showroom bij aankopen vanaf € 20,-. Per product kan max. 1 entreebewijs ingezet worden.

In totaal: € 0,00

Uitgebreide productinformatie

In het weekend van 5, 6 en 7 april opent Totally Scuba haar nieuwe showroom in Enkhuizen.
 Ook openen de, bij de showroom gelegen, duiktorens van BC-opleidingen tijdens dit openingsweekend de deuren voor sportduikers. Combineer & profiteer is het motto van dit openingsweekend: combineer je bezoek aan de showroom met een unieke duik in de duiktorens of bijvoorbeeld een proefduik met een duikhelm & profiteer tijdens dit weekend van absolute bodemprijzen tijdens de magazijn-uitverkoop.

Wil je even langskomen om een kijkje te nemen en de showroom te bezoeken? Ook dan ben je van harte welkom! Je hebt dan geen ticket nodig. Je kunt gewoon binnenlopen en profiteren van de magazijn-uitverkoop. Je koopt alleen een ticket als je deel wilt nemen aan één van de activiteiten. Je hebt per activiteit een ticket* nodig. Deze tickets kun je hier selecteren en aanschaffen.
*) Je entreeticket is bovendien goed voor € 10,- korting in de showroom bij aankopen vanaf € 20,-. Per product kan max. 1 entreebewijs ingezet worden.

Je ontvangt een bevestiging van je bestelling per mail. Print deze bevestiging en neem de print mee: dit is je entreebewijs.
Bij de entree controleren we je entreebewijs en strepen we je aankoop af. Je kunt dus per bestelling maar met één print naar binnen. Kom je met meer personen? Spreek dan met elkaar af voor de entree en verzamel je groep voordat je naar binnengaat!

Opening duiktorens: neem een duik!
BC-opleidingen beschikt in Enkhuizen over twee nieuwe duiktorens (binnenbad): één toren van 3,5 meter en één toren van 9 meter (beide met een diameter van 6m). BC-opleidingen verzorgt hier opleidingen voor beroepsduikers. Tijdens het openingsweekend worden de torens geopend voor sportduikers. Vanaf dan zijn de torens op gezette tijden open voor sportduikers en diverse evenementen. Entreetickets voor de duiktorens zijn alleen verkrijgbaar via Totally Scuba.

Let op: je duikt met een volledige eigen duikuitrusting (dus ook eigen duikcilinders).

Ook tijdens het openingsweekend heb je een entreeticket nodig om te kunnen duiken in de duiktorens. Tijdens het openingsweekend profiteer je van het introductietarief van € 10,- (normaal € 20,-). Koop hier je entreeticket voor één van de tijdblokken. Een tijdblok omvat 3,5 uur waarbinnen je toegang hebt tot de duiktorens en je naar eigen believen kunt duiken in de torens. Tijdens elk tijdblok is er plek voor 30 duikers. Voor elk tijdblok zijn er dus slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wees er snel bij, want vol=vol!
Deelname-eisen:

 • Duiken op eigen risico
 • Je bent in het bezit van een duikbrevet
 • Je duikt met een volledige eigen duikutirusting (dus ook eigen duikcilinders)

Opening nieuwe showroom
I
n de Totally Scuba showroom vind je een select assortiment aan kwaliteitsproducten van o.a. Fourth Element, BARE, Scubapro, Shearwater en Tecline. De showroom biedt een keur aan droogpakken, onderkleding en andere materialen voor gevorderd -, technisch - en beroepsduikers. De showroom beschikt over een Biomap inmeetpunt van Fourth Element voor het op maat aanmeten van het Fourth Element Argonaut 2.0 droogpak.

Magazijn-uitverkoop
Tijdens het openingsweekend profiteer je bovendien van een grote magazijn-uitverkoop met o.a duikmaskers, duikschoenen, vinnen, snorkels, trimvesten, ademautomaten, shorty’s, natpakken, droogpakken en onderkleding tegen absolute bodemprijzen. Kom dus koopjes jagen tijdens het openingsweekend!

Activiteiten
Naast het duiken in de torens kun je tijdens het openingsweekend meer activiteiten uitproberen:

 1. Proefduik met Kirby Morgan duikhelm
  Maak een proefduik met de Kirby Morgan 27 Superlite duikhelm.
  Je duikt in een droogpak en onder begeleiding in onze demo-tank. Je maakt een bodemtijd van ca. 12 minuten, de gehele duik duurt daarmee ca.15-20 minuten. Koop hier je entreeticket voor één van de tijdblokken. Tijdens elk tijdblok is er plek voor 12 deelnemers. Wees er dus ook hier snel bij, want vol=vol!
  Je ontvangt een bevestiging van je bestelling per mail. Print deze bestelling en neem de print mee: dit is je entreebewijs.
  Bij de entree controleren we je entreebewijs en strepen we je aankoop af. Je kunt dus per bestelling maar 1x met een print naar binnen. Je krijgt bij de entree ook te horen hoe laat je binnen je tijdblok verwacht wordt voor je proefduik en waar je je moet melden.
  Deelname-eisen:
  • Deelname op eigen risico
  • Je bent 18 jaar of ouder
  • Je hoeft niet in het bezit te zijn van een duikbrevet
 2. Track in de decompressietank
  Maak in de decompressietank een droge duik naar 10 of 50 meter en ervaar hoe het is om op diepte te zitten.
  Bij afdalen naar 10 meter maak je een bodemtijd van 10 minuten. Je gehele ‘duik’ beslaat daarmee 14 minuten. Bij afdalen naar 50 meter bedraagt je bodemtijd 7 minuten en je gehele ‘duik’ duurt daarmee 33 minuten.
  Koop hier je entreeticket voor één van de tijdblokken. Tijdens elk tijdblok is er plek voor 6 (10m) of 3 (50m) deelnemers. Dus opnieuw geldt: wees er snel bij, want vol=vol!
  Je ontvangt een bevestiging van je bestelling per mail. Print deze bestelling en neem de print mee: dit is je entreebewijs.

  Bij de entree controleren we je entreebewijs en strepen we je aankoop af. Je kunt dus per bestelling maar 1x met een print naar binnen.
  Je krijgt bij de entree ook te horen hoe laat je binnen je tijdblok verwacht wordt en waar je je moet melden.

  Deelname-eisen:
  • Deelname op eigen risico
  • Je bent 18 jaar of ouder
  • Je draagt sportkleding
  • Je kunt klaren
  • Je bent niet zwanger
  • Duiken na afloop wordt voor de rest van de dag afgeraden
  • Voor 50 meter geldt bovendien:
   • Je bent in het bezit van een geldige medische duikkeuring (deze moet je kunnen tonen)
   • Je bent in het bezit van een 2* of advanced-duikbrevet
   • Je hebt in de afgelopen 48 uur niet gedoken
   • Je dient tot 15 minuten na afloop van de droge duik in de nabijheid van de decompressietank te blijven en nog tenminste 2 uur op het terrein van BC opleidingen aanwezig te zijn.

Parkeren
Je kunt alleen op vertoon van een duiktoren-ticket of een geldige gehandicapten-parkeerkaart bij de duiktorens parkeren (terrein BC-opleidingen). Omdat er op dit terrein slechts beperkt parkeergelegenheid beschikbaar is, vriendelijk verzoek om zoveel mogelijk te carpoolen.
Bezoekers die niet komen duiken kunnen parkeren op de parkeerplaatsen op het bedrijventerrein aan de toegangsweg (Voorland).

Meer over:

 • Showroom Totally Scuba:
  De Totally Scuba showroom biedt een select assortiment aan kwaliteitsproducten, vooral gericht op de gevorderd duiker en de beroepsduiker. Je vindt er kwalitatief goede droogpakken, onderkleding en andere materialen voor gevorderd -, technisch - en beroepsduikers. Totally Scuba is dealer van o.a. Fourth Element, BARE, Ursuit, Aqua Lung, Suunto, Shearwater, Scubapro en Tecline.
 • Duiktorens:
  BC-opleidingen beschikt in Enkhuizen over twee duiktorens (binnenbad): één toren van 3,5 meter en één toren van 9 meter. Binnenkort komt op het terrein ook een buitenlocatie beschikbaar: een duikput van 21 meter. In deze duikfaciliteiten verzorgt BC-opleidingen duikopleidingen voor beroepsduikers.
  Vanaf het openingsweekend worden de duiktorens op gezette tijden ook opengesteld voor sportduikers. 

Aanvullende Informatie

Sku TSOW

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.


Schrijf je eigen recensie

U schrijft een review over: 5-6-7 april: Losse tickets duiktorens & activiteiten

Wat vindt u van dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Rating

GRATIS VERZENDEN

  Vanaf € 50,-

14 dagen op zicht

  Gratis retourneren bij bestellingen
vanaf € 50,-