Totally Scuba nieuwe eigenaar Subsea Products

Per 1 oktober 2019 is Totally Scuba de nieuwe eigenaar van Subsea Products.

Door deze overname breidt het onderhoudscentrum van Totally Scuba uit met een eigen naaiatelier. Daarmee voeren wij voortaan ook verstelwerkzaamheden en maatwerktoepassingen uit in eigen huis en beschikken wij over een totaalaanbod m.b.t. reparatie en onderhoud van droogpakken en neopreenpakken.

Subsea Products is een gevestigde naam in de duikwereld. Subsea Products is al sinds 1988 de enige Nederlandse fabrikant op de markt van neopreenproducten, met het accent op het maken van maatpakken voor beroepsduikers, sportduikers en andere watersporters.
De kwaliteit, flexibiliteit en no-nonsense aanpak van Subsea Products blijven met de overname behouden en staan ook bij Totally Scuba hoog in het vaandel. Wij zijn verheugd dat de huidige eigenaren van Subsea products, Ruud en Hennie Daniëls, in nauwe samenwerking hun jarenlange ervaring aan ons gaan overdragen. Zo blijft een ambacht behouden en staat Totally Scuba nog meer garant voor snelheid, kwaliteit en service.

Met deze uitbreiding start Totally Scuba in het eerste kwartaal van 2020 ook met de productie van een eigen lijn droogpakken en onderkleding voor met name beroepsduikers. Maatwerk is daarbij het uitgangspunt. Door zeer korte lijnen tussen de beroepsduiker en de productie levert Totally Scuba betaalbare en robuuste no-nonsense (neopreen)onderwaterwerkkleding afgestemd op de gebruiker.
vanaf begin december maken wij meer bekend over het assortiment en de prijzen.
Belangstelling? Neemt u dan gerust nu al contact met ons op.

Wij breiden niet alleen uit in aanbod, maar gaan ook letterlijk uitbreiden. Met de komst van de nieuwe apparatuur hebben wij meer bedrijfsruimte nodig. Daarom verhuist het volledige Totally Scuba onderhoudscentrum en de pakkenwerkplaats begin 2020 van Lijnden naar Enkhuizen.

GRATIS VERZENDEN

  Vanaf € 50,-

14 dagen op zicht

  Gratis retourneren bij bestellingen
vanaf € 50,-

NIEUWSBRIEF

  Schrijf je in en blijf op de hoogte van acties & events!