5-6-7 april: Teamtickets Duiktorens

Levertijd: Binnen 24 uur per mail

€ 425,00

In totaal: € 425,00

Productinformatie

In het weekend van 5, 6 en 7 april opent Totally Scuba haar nieuwe showroom in Enkhuizen.
 Ook openen de, bij de showroom gelegen, duiktorens van BC-opleidingen tijdens dit openingsweekend de deuren voor sportduikers.


Duikverenigingen, duikteams en duikclubs kunnen een volledig tijdblok reserveren en duiken tijdens dit tijdblok alleen met teamgenoten in de torens.
Koop hier je entreeticket* voor je team voor één van de tijdblokken. 
Een tijdblok omvat 3,5 uur waarbinnen jullie toegang hebben tot de duiktorens en jullie naar eigen believen kunnen duiken in de torens. 
Tijdens elk tijdblok is er plek voor max. 50 duikers. 


Je ontvangt een bevestiging van je bestelling per mail. Print deze bevestiging en neem de print mee: dit is je entreebewijs. Bij de entree controleren we je entreebewijs en strepen we je aankoop af. Je kunt per bestelling dus maar met één print naar binnen. Kom je met meer personen? Spreek dan met elkaar af voor de entree en verzamel je groep voordat je naar binnengaat! Bij de entree krijg je verdere praktische informatie over de activiteit waar je een ticket voor hebt.

In totaal: € 425,00

Uitgebreide productinformatie

In het weekend van 5, 6 en 7 april opent Totally Scuba haar nieuwe showroom in Enkhuizen.
Ook openen de bij de showroom gelegen duiktorens van BC-opleidingen tijdens dit openingsweekend de deuren voor sportduikers. Toegangskaarten voor het duiken in de duiktorens zijn alleen via de Totally Scuba webshop beschikbaar. 
Zonder entreekaart kun je tijdens dit weekend niet duiken in de duiktorens.

Duikverenigingen, duikteams en duikclubs kunnen een volledig tijdblok reserveren en duiken tijdens dit tijdblok alleen met teamgenoten in de toren.
Koop hier je entreeticket* voor je team voor één van de tijdblokken.
Een tijdblok omvat 3,5 uur waarbinnen jullie toegang hebben tot de duiktorens en jullie naar eigen believen kunnen duiken in de torens. 
Tijdens elk tijdblok is er plek voor max. 50 duikers. 

Je ontvangt een bevestiging van je bestelling per mail. Print deze bestelling en neem de print mee: dit is jullie entreebewijs.
Bij de entree controleren we het entreebewijs en strepen we de aankoop af. Jullie kunnen per bestelling maar 1x met een print naar binnen.
Spreek dus met je team af voor de toegang en verzamel je groep voordat je naar binnengaat!
Zijn er onverwachte laatkomers? Laat de naam van je teamgenoot achter bij de kassa. 
Wij zorgen er dan voor dat deze persoon bij aankomst toch nog kan meeduiken.

Spelregels:

  • Duiken is op eigen risiso.
  • Je duikt met je eigen duikuitrusting.
  • Je dient in het bezit te zijn van een duikbrevet om te kunnen duiken in de torens.
  • Er is een vulstation aanwezig waar je tegen vergoeding kunt vullen.

Parkeren
Je kunt alleen op vertoon van een duikticket of een geldige invalidenkaart parkeren bij de duiktorens (terrein BC-opleidingen). Omdat er op dit terrein slechts beperkt parkeergelegenheid beschikbaar is, vriendelijk verzoek om zoveel mogelijk te carpoolen.
Bezoekers die niet komen duiken kunnen parkeren op de parkeerplaatsen op het verdere bedrijventerrein en aan de weg (Voorland).

Meer over de duiktorens:
BC-opleidingen beschikt in Enkhuizen over twee duiktorens (binnenbad): één toren van 3,5 meter en één toren van 9 meter. Binnenkort komt op het terrein ook een buitenlocatie beschikbaar: een duikput van 21 meter. In deze duikfaciliteiten verzorgt BC-opleidingen duikopleidingen voor beroepsduikers.
Vanaf het openingsweekend worden de duiktorens op gezette tijden ook opengesteld voor sportduikers. Entreekaarten voor de duiktorens zijn alleen verkrijgbaar via Totally Scuba (de showroom van Totally Scuba ligt naast de duiktorens op het terrein van BC-opleidingen).


Aanvullende Informatie

Sku Openingsweekend

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.


Schrijf je eigen recensie

U schrijft een review over: 5-6-7 april: Teamtickets Duiktorens

Wat vindt u van dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Rating

GRATIS VERZENDEN

  Vanaf € 50,-

14 dagen op zicht

  Gratis retourneren bij bestellingen
vanaf € 50,-