Duikmaterialen

Het Argonaut droogpak van Fourth Element heeft een opvolger gekregen: de Argonaut 2.0. Opnieuw een droogpak dat perfect past binnen de Fourth Element lijn van innovatieve duikkleding. Bovendien kenmerkt dit droogpak zich door ongekend maatwerk.

 

Lees meer...

Tags : Fourth Element,

Het Canadese Shearwater Research komt opnieuw met een innovatief, functioneel en krachtige duikcomputer: de Teric. Deze keer een Shearwater in horlogeformaat.

Lees meer...

2017-10-18 17:19:20

testduik met NERD 2 duikcomputer

In navolging van de NERD Divecan voor Closed Circuit introduceert Shearwater nu de NERD 2 duikcomputer voor zowel Open Circuit als Closed Circuit (fixed setpoint). De NERD 2 is een duikcomputer met headup display waarmee je onder alle duikomstandigheden in ėėn oogopslag de duik kunt monitoren en waarmee je je handen vrij hebt. De NERD 2 wordt namelijk op de tweede trap gemonteerd. NERD staat dan ook voor Near Eye Remote Display.

Lees meer...

2017-01-26 15:59:40

Aqua Lung Duikcomputers

Aqua Lung verlegt zijn grenzen en introduceert een complete lijn duikcomputers. Als grote producent van duikmaterialen is de stap naar het maken van duikinstrumenten geen onlogische. 

Lees meer...

2016-08-06 14:30:42

Op bezoek bij BARE

Steeds meer duikers maken de overstap naar het duiken in een droogpak. Er is volop keuze qua materiaal, maatvoering en zelfs kleur. Verrassend genoeg blijkt het maken van droogpakken echter nog steeds handwerk en vraagt het om het nodige vakmanschap. Om te zien hoe droogpakken gemaakt worden bezochten wij de fabriek van BARE op Malta.

Lees meer...

2015-09-18 10:35:49

Suunto EON Steel Duikcomputer

Sinds de introductie van de DX decompressiecomputer is het even stil geweest in de laboratoria van Suunto. De Finnen leken links en rechts te worden ingehaald door nieuwkomers als Shearwater en xDeep. 

Met de introductie van de EON Steel duikcomputer is Suunto terug.

 

Lees meer...

2015-08-16 22:04:35

Aqua Lung Zuma

Als we met het vliegtuig op reis gaan vraagt het gewicht van onze koffers steeds meer aandacht. Vliegtuigmaatschappijen staan tegenwoordig steeds minder extra gewicht voor duikbagage toe. Gewichtsbeperking is daarmee een noodzakelijk goed geworden. 

Er komen dan ook steeds meer lichtgewicht artikelen op de markt, ook lichtgewicht duikartikelen. Het Aqua Lung Zuma trimvest is daar een mooi voorbeeld van.

 

Lees meer...

GRATIS VERZENDEN

  Vanaf € 50,-

14 dagen op zicht

  Gratis retourneren bij bestellingen
vanaf € 50,-

NIEUWSBRIEF

  Schrijf je in en blijf op de hoogte van acties & events!