Droogpak reparatieservice

Kwaliteit & service | Gecertificeerd | Scherp in levertijden & prijzen | Servicepakket voor beroepsduikers

Blijf je niet droog in je droogpak? Seals versleten of te ruim geworden? Droogpakrits kapot? Wil je een handschoensysteem of een plasrits geplaatst? Je kunt bij ons terecht voor allerhande reparaties en aanpassingen aan trilaminaat droogpakken van vrijwel alle merken. Ook reparaties aan neopreen droogpakken.zijn in overleg mogelijk.

Alles in huis: eigen droogpak reparatiecentrum
Totally Scuba beschikt in Enkhuizen over een eigen reparatiecentrum met plakwerkplaats en atelier waar je jouw droogpak professioneel kunt laten repareren. Wij bieden service en maatwerk: als je nat wordt in je droogpak klopt er ergens iets niet. Wij speuren de oorzaak op en pakken het probleem aan.
Onze werkwijze: snel en zeker
Wij werken met ervaren personeel en volgens de voorschriften van de fabrikant. Door een strakke planning kennen wij korte doorlooptijden. Je ontvangt een reparatierapport en Totally Scuba biedt garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Wij werken met vaste en marktconforme tarieven. Bij aanmelden van een reparatie ontvang je een prijsindicatie. Na aanleveren controleren wij het droogpak en stellen we een reparatieplan op. Hiervoor geldt een starttarief van € 25,-. Op basis van het reparatieplan krijg je een exacte kostencalculatie. Laat je ons de reparatie uitvoeren, dan brengen wij het starttarief niet in rekening.

Extra servicepakket voor beroepsduikers: snel weer operationeel!

Totally Scuba streeft ernaar om maximaal te ontzorgen. Daarom kennen wij extra servicemodules voor beroepsduikers, zoals vervangende kleding en een haal- & brengservice. Zo stellen wij een servicepakket op maat op “zodat de continuïteit van de werkzaamheden zoveel als mogelijk is gegarandeerd. 
Lees hier meer over onze reparatieservice voor beroepsduikers of vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden! 

Meer over onze reparatiediensten

Lees hier meer over verschillende soorten reparaties. 
Toch niet gevonden wat je zoekt? Neem gerust contact op! Wij zoeken graag met jou naar een passende oplossing!