Privacybeleid Totally Scuba B.V.

Als jij iets bestelt, hebben we je gegevens nodig om je bestelling te kunnen verwerken en bezorgen. Daarbij gaan we zorgvuldig om met jouw gegevens en bewaren ze veilig.
Hier leggen we uit wat we met jouw persoonsgegevens doen en waarom we ze nodig hebben. Als je na het lezen van ons privacybeleid vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op: 22 mei 2018.

Wanneer is dit privacybeleid van toepassing?
Dit privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die Totally Scuba verwerkt van iedereen die contact heeft (gehad) met Totally Scuba: onze bezoekers, klanten en zakelijke contactpersonen.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens?
Totally Scuba b.v., gevestigd aan de Ravenswade 212A, 3439 LD te Nieuwegein, is de verantwoordelijke voor de verwerking van gegevens zoals beschreven in dit privacybeleid.

Wat zijn persoonsgegevens?
Onder persoonsgegevens verstaan we alle gegevens die herleidbaar zijn naar jou persoonlijk, naar jou als individu.
Het gaat dan om gegevens als je naam, telefoonnummer, adres of e-mailadres. Maar bijvoorbeeld ook om je IP-adres, je bestelgeschiedenis, je verlanglijstje of je surfgedrag.

Van wie verwerken wij persoonsgegevens en hoe krijgen wij deze gegevens?
Wij verwerken de persoonsgegevens van iedereen die direct of indirect contact heeft (gehad) met Totally Scuba.
We krijgen deze gegevens doordat je onze website bezoekt of doordat je een bestelling plaatst, een account aanmaakt, je abonneert op onze nieuwsbrief of ons mailt.

Als je bij ons een duikopleiding volgt of onderhoud inlevert, vragen wij om meer en/of persoonsgegevens.
Daarom word je bij je aanvraag of bij het inleveren afzonderlijk uitgebreid geïnformeerd over de manier waarop wij deze persoonsgegevens verwerken en waarom wij dat doen.

Welke persoonsgegevens verwerken wij? Waarom?
Als jij iets bestelt, hebben we bepaalde gegevens van je nodig om jouw bestelling te kunnen bezorgen en je op de hoogte te kunnen houden over je bestelling.
Ook voor eventuele retouren, terugroepacties, reparaties en garantieclaims zijn deze gegevens nodig.
Hiervoor verzamelen wij je naam, e-mailadres, factuur- en bezorgadres, betaalgegevens en je telefoonnummer. De gegevens die wij verzamelen gebruiken wij alleen voor de hierboven beschreven doeleinden.

Hoelang bewaren we jouw persoonsgegevens?
Vanwege de fiscale bewaarplicht bewaren wij deze gegevens gedurende 7 jaar. Gelden er langere garantietermijnen op het product dat je gekocht hebben, dan bewaren wij je gegevens tot deze garantietermijn verstreken is.

Gegevens in jouw account
In jouw persoonlijke account bewaren we de volgende gegevens: je naam, (bezorg- en woon-/ vestigings-) adres(sen), telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum (als je die hebt opgegeven) en betaalgegevens.
In je account bewaren we ook je bestelgeschiedenis en je verlanglijst met producten waarvan jij aangegeven hebt dat je ze interessant vindt.
We bewaren deze gegevens tot jij aangeeft dat je je account wilt opheffen. Je kunt op ieder moment een verzoek doen om jouw gegevens te laten verwijderen in je account.

Opslag, beveiliging en toegang
Wij slaan jouw gegevens op binnen de Europese Economische Ruimte ("EER").Beveiliging & toegang

Totally Scuba B.V. beveiligt jouw persoonsgegevens op veel manieren. Zowel op organisatorisch als technisch gebied.
Door een strenge toegangscontrole zorgen wij dat jouw persoonsgegevens alleen toegankelijk zijn voor medewerkers waarvoor het noodzakelijk is dat zij daarmee werken.

De webshop is beveiligd met een SSL (Secure Sockets Layer) certificaat dat een beveiligde verbinding realiseert tussen server en internet browser.
Het SSL certificaten koppelt een beveiligde sleutel aan de verbinding van de server waar onze website op staat en de browser (Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer e.d.) waarmee jij onze webshop bezoekt.
Daardoor kunnen je gegevens veilig ingevoerd worden zonder tussenkomst van externe systemen. Zo kun je jouw persoonsgegevens veilig gebruiken om bestellingen te plaatsen in onze webshop.

Met wie worden jouw gegevens gedeeld?
Totally Scuba B.V. deelt de persoonsgegevens die je achterlaat door onze webshop te bezoeken of door een bestelling te plaatsen met niemand.

Soms moeten wij persoonsgegevens echter doorgeven aan de overheid. Bijvoorbeeld als de overheid deze gegevens nodig heeft voor de uitvoering van hun taken, zoals de Belastingdienst.
Ook kan de politie of justitie bepaalde gegevens nodig hebben in het geval van fraude of misbruik.
Tot slot kunnen bepaalde toezichthouders toegang tot persoonsgegevens krijgen in het kader van een onderzoek.

Cookies & Google Analytics
Onze webshop maakt gebruik van cookies.
Cookies zijn kleine stukjes informatie die tijdens je bezoek aan onze webshop op jouw computer worden opgeslagen.
Cookies kunnen persoonlijke informatie verzamelen, zoals jouw IP-adres.

Wij gebruiken functionele & analytische cookies. Dit zijn cookies die er bijvoorbeeld voor zorgen dat je herkend wordt als je ons opnieuw bezoekt, dat je een bestelling kunt plaatsen of een verlanglijstje kunt aanmaken.
Door deze cookies krijgen wij informatie over het functioneren van onze webshop en het gedrag van onze bezoekers. Die informatie gebruiken wij om onze webshop te verbeteren.

De via analytische cookies verkregen informatie analyseren wij via Google Analytics. 
Daarvoor hebben wij een bewerkersovereenkomst met Google gesloten.
De bezoekersgegevens worden versleuteld en anoniem verwerkt. Zo wordt er gebruik gemaakt van anonieme IP-adressen. De laatste drie cijfers van het IP-adres zijn niet zichtbaar waardoor bezoekers niet te herleiden zijn via het IP-adres.
Wij delen geen gegevens met Google en de Google-Analytics cookies worden niet gebruikt in combinatie met andere diensten van Google, zoals DoubleClick en Adwords.

Wanneer je onze webshop voor het eerst bezoekt, wordt een zogeheten cookie-melding getoond waarin wij uitleggen waarom we cookies gebruiken.
Je kunt daar aangeven of je het gebruik van cookies accepteert of weigert (houdt er dan wel rekening mee dat onze website mogelijk niet meer optimaal functioneert).

Wij gebruiken geen marketingcookies en bieden je daarom ook niet de optie om je cookie-instellingen aan te kunnen passen.
Je kunt je cookie-instellingen overigens altijd zelf aanpassen via je browserinstellingen. Daar kun je cookies ook verwijderen.

Informatie bij producten
Bij sommige producten krijg je aanbevelingen over andere producten of zie je informatie over wat andere klanten bekeken hebben.
Deze aanbevelingen zijn gebaseerd op instellingen die wij aangebracht hebben bij producten of op het artikel of de categorie waar je op dat moment naar kijkt. D
eze aanbevelingen zijn niet persoonlijk of op basis van jouw bezoekgedrag: iedereen die dat artikel bekijkt, ziet dezelfde aanbevelingen.
Ook als je zoekt naar een bepaald product, krijg je geen persoonsgebonden productadviezen te zien. Iedereen ziet hetzelfde advies.

Achteraf betalen
Als je artikelen koopt die je niet meteen wilt betalen, kunnen wij je kredietwaardigheid toetsen.
We kunnen daarbij gebruikmaken van externe bureaus. Dit staat ook in onze algemene voorwaarden (artikel 15 lid 6).

Social media
Als je social media zoals Facebook gebruikt, kun je via 'like en share' knoppen bij producten artikelen die je leuk, nuttig of handig vindt, met je vrienden delen op je social media account.
Wij hebben geen toegang tot jouw social media account.

Nieuwsbrief
Als je je abonneert op de Totally Scuba nieuwsbrief, verstrek je ons alleen je mailadres.
Wij gebruiken dit mailadres alleen voor het toezenden van onze nieuwsbrief.
In de aanmeldprocedure geef je ons toestemming je mailadres hiervoor te gebruiken.
In elke nieuwsbrief vind je een link waarmee je je direct kunt verwijderen van de verzendlijst.
Je mailadres verdwijnt dan uit het databestand en is voor ons niet meer te gebruiken.

Jouw rechten

  • Recht op informatie
    Jij hebt het recht op een begrijpelijke en transparante uitleg over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten jij in dat verband kan uitoefenen.
    In dit privacybeleid hebben wij daarom uitgebreid uitgelegd welke gegevens wij van jou verzamelen en hoe wij met jouw gegevens omgaan.
  • Recht op inzage: 
    Je hebt het recht de persoonsgegevens in te zien die wij van jou bewaren en verwerken.
  • Recht op correctie: 
    Je hebt het recht om de persoonsgegevens die wij van jou bewaren en verwerken aan te laten passen als deze gegevens niet kloppen of als je niet wilt als je niet wil dat bepaalde persoonsgegevens worden opgeslagen.
  • Recht op dataportabiliteit: 
    Je hebt het recht om gegevens die jij aan ons hebt verstrekt te ontvangen in een machine-leesbaar formaat, zodat jij deze gegevens kunt bewaren in een database van jou of van een andere partij.
    Dit betreffen jouw naam-, adres- en woonplaatsgegevens en bestelgeschiedenis.
  • Recht op beperking
    Jij hebt het recht om aan ons om beperking van de verwerking van jouw persoonsgegevens te verzoeken.
    Dit betekent dat wij jouw gegevens mogen bewaren maar niet gebruiken. Dit recht ontstaat in een aantal gevallen.
  • Recht op verwijderen: 
    Jijhebt het recht om je persoonsgegevens die wij bewaren en verwerken te laten verwijderen voor het verstrijken van onze bewaartermijnen.
    Wij verwijderen dan de persoonsgegevens die tot jou herleidbaar zijn behalve de gegevens die wij op basis van de wet moeten of mogen bewaren.
    Houdt er dan wel rekening mee dat daarmee ook onze dienstverlening stopt en we je niet kunnen informeren over bijvoorbeeld terugroepacties e.d..
    Uitschrijven voor onze nieuwsbrief kan te allen tijde: onderaan onze nieuwsbrief staat een link waar mee je je direct kunt afmelden.

Wil jij je op een van deze rechten (of meerdere) beroepen?
Stuur dan een mail naar info@totallyscuba.nl. Wij verwerken aanvragen binnen uiterlijk 30 dagen.

Klacht indienen?
Jij hebt het recht om een klacht in te dienen over de wijze waarop wij met jouw persoonsgegevens omgaan.
Je kunt je klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen?
Heb je nog vragen over de manier waarop Totally Scuba B.V. met jouw persoonsgegevens omgaat?
Mail ons dan op info@totallyscuba.nl.

GRATIS VERZENDEN

  Vanaf € 25,-

DUIKERS KADOBON

  Het kado voor elke duiker!

GRATIS ACTIVITEITEN

  Bezoek onze workshops, presentaties en testdagen

14 dagen op zicht

  Gratis retourneren bij bestellingen
vanaf € 50,-