Dive Challenge (incl. entree duiktorens)

Levertijd: Bestelbevestiging (per mail) is je ticket

€ 35,00

In totaal: € 35,00

Productinformatie

Durf jij het aan? Wij dagen je uit! 
In de duiktorens van Enkhuizen kun je deelnemen aan de Dive Challenge. Tijdens onze reguliere openingstijden dagen wij jou en je buddy, duikteam, duikvereniging of duikschool uit om in 5 onderwateroefeningen te laten zien wat jullie in huis hebben. 5 oefeningen die het uiterste vragen van je vaardigheden en van jullie samenwerking. De Dive Challenge vindt plaats op 9 meter waterdiepte. Voor aanvang krijg je tekst en uitleg en dan is het aan jullie om te laten zien wat je in huis hebt!


Koop hier je entreeticket. Let op: 1 ticket is geldig voor 1 persoon. Het ticket geeft eenmalig recht op toegang tot de duiktorens en eenmalige deelname aan de Dive Challenge.Het ticket is alleen geldig op de op het ticket gespecificeerde datum. Je kunt dan gedurende de op het ticket gespecificeerde 3 uur terecht in de duiktorens waar je voor of na het uitvoeren van de Dive Challenge nog naar eigen believen kunt duiken.

Uitgebreide productinformatie

Durf jij het aan? Wij dagen je uit!

In de duiktorens van Enkhuizen kun je deelnemen aan de Dive Challenge. Tijdens onze reguliere openingstijden dagen wij jou en je buddy, duikteam, duikvereniging of duikschool uit om in 5 onderwateroefeningen te laten zien wat jullie in huis hebben. 5 oefeningen die het uiterste vragen van je vaardigheden en van jullie samenwerking. 

De Dive Challenge vindt plaats op 9 meter waterdiepte. De Dive Challenge neemt ca. 30 minuten in beslag. Voor aanvang krijgen jullie in de duikzaal nadere uitleg en toelichting. Er is geen voorgeschreven volgorde waarin de oefeningen moeten worden uitgevoerd. Jullie bepalen zelf wie wat doet en in welke volgorde. Per onderdeel staat het eindbeeld beschreven op ter plaatse uitgereikte geplastificeerde notities. Deze mogen jullie meenemen onder water. 

Reglement

 1. Duiken is op eigen risico.
 2. Deelnemers zijn in het bezit van een duikbrevet en geldige medische keuring
  Deelnemers zijn tenminste 14 jaar oud. 
  Van elk deelnemend team of buddypaar is tenminste 1 deelnemer 20 jaar of ouder.
 3. Kledingvoorschrift: een complete basisuitrusting en nat- of droogpak wordt aanbevolen. Het water is ca. 21 graden
 4. Ben je zwanger (gefeliciteerd!)? Dan ben je om veiligheidsredenen helaas uitgesloten van deelname.

Duiktorens

De duiktorens van Enkhuizen bestaan uit een instapgedeelte van 1,5 meter diep en één toren van 3,5 meter en één van 9 meter diep, beiden met een diameter van 6 meter. Met het kraakheldere water en een watertemperatuur van 21 graden vormen zij de ideale setting om je materiaal te testen, duikvaardigheden te trainen, een duikopleiding te verzorgen of om ook in de wintermaanden comfortabel een duik te kunnen maken.

Faciliteiten

 • Kleedruimte & toiletten aanwezig.
 • Vulstation aanwezig. Vullen tegen vergoeding (vulkaarten in de duiktoren verkrijgbaar).
 • De duiktorens zijn via brede trappen bereikbaar. Er is een goederenlift aanwezig. Vraag ons personeel naar het gebruik daarvan.
 • Je kunt (gratis) parkeren bij de duiktorens op het terrein van BC-Opleidingen.

Tickets
Koop hier je entreeticket. Let op: 1 ticket is geldig voor 1 persoon.
Kies verzendmethode 'Tickets per mail'. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling per mail. In een tweede mail ontvang je de factuur van je bestelling. De factuur is je entreebewijs. Deze toon je bij aankomst (op je device of via een print van de factuur). 
Geen mail ontvangen binnen 10 minuten na het afronden van je bestelling? Check je spambox of neem contact met ons op.

Het ticket geeft eenmalig recht op toegang tot de duiktorens en eenmalige deelname aan de Dive Challenge. Het ticket is alleen geldig op de op het ticket gespecificeerde datum. Je kunt gedurende de op het ticket gespecificeerde 3 uur terecht in de duiktorens waar je voorafgaand aan of na afloop van het uitvoeren van de Dive Challenge (duur ca.30 min.) nog naar eigen believen kunt duiken.


Aanvullende Informatie

Sku Ticket-

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.


Schrijf je eigen recensie

U schrijft een review over: Dive Challenge (incl. entree duiktorens)

Wat vindt u van dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Rating