Bedrijfsuitjes & activiteiten voor clubs

Levertijd: levertijd op aanvraag

Vanaf: € 0,00

In totaal: € 0,00

Productinformatie

Er op uit met het bedrijf, de vereniging of sportclub? Op zoek naar een originele activiteit voor jullie duikclub of duikschool? Totally Scuba biedt een origineel, leuk en verrassend dagprogramma met verschillende opties en mogelijkheden onder water! Wij bieden verschillende activiteiten waarmee jullie een eigen programma kunt samenstellen. Zo kun je bij ons terecht voor een introductielessen duiken, freediven en/of snorkelen, een proefduik met een duikhelm maken, onderwater autoruit tikken of een track maken in de decompressietank. Er zijn leslokalen beschikbaar en in overleg kunnen ook wij ook interessante workshops over onderwateronderwerpen voor jullie organiseren.


Neem contact met ons op voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden. Of maak een afspraak om een kijkje te komen nemen.  Desgewenst kun je hier ook alvast een reservering plaatsen. Na het plaatsen van de (vrijblijvende) reservering nemen wij contact met je op over de verdere uitwerking en ontvang je een (vrijblijvende) offerte.


Activiteiten
Bedrijven, verenigingen, sportclubs, duikclubs en duikscholen e.a. kunnen bij ons (een keuze uit) de volgende activiteiten doen: 1. Introductieles duiken (binnenwater) 
  Onder leiding van ervaren instructeurs krijg je eerst tekst en uitleg bij het ademen onder water. Daarna maak je samen de apparatuur gereed en als je op je gemak bent ga je te water. onder leiding van de instructeur en met begeleiding van ervaren duikers zet jij met je collega's de eerste stappen op diepte! Oner water vermaak jij je met een aantal spelelementen. Zijn er collega's die al een duikbrevet hebben? Heel goed, die hoeven zich niet te vervelen. Zij worden aan het werk gezet en kunnen helpen in de begeleiding.

 2. Introductieles snorkelen (binnenwater)
  Tegelijk met de duikintroductie kan er een introductieles snorkelen verzorgd worden voor de liefhebbers of collega's die niet willen (of mogen) duiken.

 3. Introductieles freediven
  Maak kennis met de basistechnieken van het freediven: leer meer over de voorbereiding op je freedive, de ademhalingstechniek en over hoe je je kunt voortbewegen onder water.

 4. Duiken met een duikhelm: duiken als een beroepsduiker (binnenwater, aantal deelnemers in overleg)
  Maak een proefduik met een Kirby Morgan 27 Superlite duikhelm en ervaar de onderwaterwereld als beroepsduiker. Echt een unieke belevenis waar je geen duikbrevet voor nodig hebt.

 5. Track in de decotank
  Krijg tekst en uitleg over de recompressietank. Aansluitend neem je plaats in de tank en wordt een duik naar een diepte van 10 tot 50 meter gesimuleerd (diepte in overleg).

 6. Dive Challenge
  Durven jullie het aan? Laat je dan onder water uitdagen en doe de Dive Challenge! De Dive Challenge bestaat uit 5 onderwateroefeningen die het nodige vragen van jullie vaardigheden en samenwerking. 

 7. Autoruit tikken (binnenwater)
  Leer hoe je onder water een autoruit breekt en levens redt!


Overige mogelijkheden: 1. Kenniscafé
  Meer weten over duiken, onderwater archeologie, beroepsduiken of het onderwaterleven? Belangstelling in de werking van de duikapparatuur? Duikkleding maken? In overleg verzorgen wij kenniscafé's over diverse onderwater onderwerpen. Vraag naar de mogelijkheden!

 2. Kantine & catering

 3. Totally Scuba heeft de beschikking over een kantine. tegen een meerprijs kunnen jullie deze bijboeken. Tevens kunnen wij in overleg de catering verzorgen (meerprijs p.p.). Vraag zeker even naar de mogelijkheden.

 4. Eigen programmaonderdelen? Huur een leslokaal!
  Op onze locatie zijn ook leslokalen te huur waar jullie terecht kunnen voor eigen programmaonderdelen of bijvoorbeeld een brainstorm-morgen (of -middag)


Mogelijkheden: altijd in overleg!
Programma, datum en duur bepalen we altijd in overleg. Daarbij spreken we uitgebreid door om hoeveel deelnemers het gaat, wat jullie willen en wat wij kunnen bieden. Vraag naar de mogelijkheden!
Let wel: Afhankelijk van de gewenste activiteiten kan het zijn dat er personeel van Totally Scuba of BC-opleidingen aanwezig moet zijn om de veiligheid te waarborgen. Dit is ter beoordeling aan Totally Scuba. Aan de inzet van personeel zijn kosten verbonden.


Meer weten of reserveren?
Neem contact met ons op voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden. Of maak een afspraak om een kijkje te komen nemen. Over het algemeen zijn wij het best bereikbaar via de mail. Vermeld in je mail wat jullie zouden willen, om hoeveel personen het gaat, of er al duikervaring is en of er al duikmaterialen beschikbaar zijn. Vermeld ook welke datum jullie in gedachten hebben.Vrijdagen hebben onze voorkeur, op zaterdag en zondag zijn wij ook beschikbaar.


Desgewenst kun je hier ook een reservering plaatsen. Naar aanleiding van je (vrijblijvende) reservering nemen wij contact met je op over de verdere uitwerking en ontvang je een (vrijblijvende) offerte.

Reserveer een uitje   +€ 0,00

* Keuze vereist

In totaal: € 0,00

Uitgebreide productinformatie

Mogelijkheden: altijd in overleg!
Programma, datum en duur worden altijd in overleg bepaald. Daarbij spreken we uitgebreid door om hoeveel deelnemers het gaat, wat jullie willen en wat wij kunnen bieden. Vraag naar de mogelijkheden!

Faciliteiten
Bij de huurprijs zijn altijd standaard inbegrepen:

 • Kleedruimte & toiletten
 • Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Geen meerprijs.

Let op: de duiktorens zijn uitsluitend via brede trappen bereikbaar. Ze zijn minder goed toegankelijk voor minder validen.

Voorwaarden
Voor het gebruik van de duiktorens en faciliteiten gelden de volgende voorwaarden:

 • Duiken/zwemmen is op eigen risico
 • Er is 1 vast aanspreekpunt namens het bedrijf. Deze is aanwezig tijdens het bedrijfsuitje.
 • Afhankelijk van de gewenste activiteiten kan het zijn dat er personeel van Totally Scuba of BC-opleidingen aanwezig moet zijn om de veiligheid te waarborgen. Dit is ter beoordeling aan Totally Scuba. Aan de inzet van personeel zijn kosten verbonden.
 • Betaling is voldaan voorafgaand aan het bedrijfsuitje.
 • Gebruik van de kantine is niet inbegrepen bij verhuurprijs. Tegen meerprijs beschikbaar.

Meer weten of reserveren?
Neem contact met ons op voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden. Of maak een afspraak om een kijkje te komen nemen. Over het algemeen zijn wij het best bereikbaar via de mail. Vermeld in je mail wat jullie zouden willen, om hoeveel personen het gaat, of er al duikervaring is en of er al duikmaterialen beschikbaar zijn. Vermeld ook welke datum jullie in gedachten hebben.Vrijdagen hebben onze voorkeur, op zaterdag en zondag zijn wij ook beschikbaar.

Desgewenst kun je hier ook een aankoop doen. Daarmee maak je een reservering voor een in overleg af te spreken datum. Naar aanleiding van je aankoop (lees: reservering) nemen wij contact met je op over de verdere uitwerking. De aankoop is vrijblijvend. Kunnen we geen passende datum of programma vinden, dan ontvang je het volledige aanbetaalde bedrag retour. 


Aanvullende Informatie

Sku Bedrijfsuitje

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.


Schrijf je eigen recensie

U schrijft een review over: Bedrijfsuitjes & activiteiten voor clubs

Wat vindt u van dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Rating