Tickets Duiktoren

Levertijd: Bestelbevestiging (per mail) is je ticket

Vanaf: € 20,00

In totaal: € 20,00

Productinformatie

Met twee duiktorens (één toren van 3,5 meter en één toren van 9 meter diep, beiden met een diameter van 6 meter), kraakhelder water en een watertemperatuur van 21 graden, zijn de duiktorens de perfecte setting om je materiaal te testen, je duikvaardigheden te trainen, een duikopleiding te verzorgen of om ook in de wintermaanden comfortabel een duik te kunnen maken.

In de duiktorens van Enkhuizen kun je ook deelnemen aan de Dive Challenge 2021. Tijdens onze reguliere openingstijden dagen wij jjullie uit om in buddyparen (2 personen) of teamverband (4 personen) uit om in 5 onderwateroefeningen te laten zien wat jullie in huis hebben. 5 oefeningen die het uiterste vragen van je vaardigheden en van jullie samenwerking. Voor aanvang krijg je tekst en uitleg en dan is het aan jullie om met zo min mogelijk strafpunten tot een fantastisch eindresultaat te komen! De winnaar per categorie is het team met de minste strafpunten. In december 2021 worden de winnaars per categorie bekend gemaakt. Je doet mee voor de eer en maakt kans op een mooie wisselbeker!


Let op: bekijk voor je boekt,ook even de voorwaarden (zie hieronder bij de productinformatie). Zo kun je ibijvoorbeeld n verband met je eigen veiligheid niet alleen duiken in de duiktorens!


Koop hier je tickets. Let op: 1 ticket is geldig voor 1 persoon. Het ticket geeft eenmalig recht op toegang tot de duiktorens en, als je een Dive Challenge deelname ticket bijboekt, tot deelname aan de Dive Challenge (1 pers. per bijgeboekt deelnameticket). Het ticket is alleen geldig op de op het ticket gespecificeerde datum. Je aankoop geldt meteen als de wegens corona verplichte reservering. Je hoeft dus verder geen actie te ondernemen. Op de gespecificeerde datum kun je gedurende 3 uur terecht in de duiktorens waar je naar eigen believen kunt duiken. Doe je ook mee aan de Dive Challenge? Dan voer je ook die (duur ca. 30 min.) uit binnen die 3 uur.

In totaal: € 20,00

Uitgebreide productinformatie

Duiken in de duiktorens
De duiktorens van Enkhuizen bestaan uit een instapgedeelte van 1,5 meter diep en één toren van 3,5 meter en één van 9 meter diep, beiden met een diameter van 6 meter. Met het kraakheldere water en een watertemperatuur van 21 graden vormen zij de ideale setting om je materiaal te testen, duikvaardigheden te trainen, een duikopleiding te verzorgen of om ook in de wintermaanden comfortabel een duik te kunnen maken.

Faciliteiten

 • Kleedruimte & toiletten aanwezig.
 • Vulstation aanwezig. Vullen tegen vergoeding (vulkaarten in de duiktoren verkrijgbaar).
 • De duiktorens zijn via brede trappen bereikbaar.
 • Je kunt parkeren bij de duiktorens op het terrein van BC-Opleidingen.

Voorwaarden
Voor het duiken in de duiktorens gelden de volgende voorwaarden:

 • Duiken is op eigen risico.
 • Je bent tenminste 18 jaar. Ben je jonger? Dan duik je onder begeleiding van iemand van tenminste 21 jaar.
 • Je duikt tenminste met twee personen: beide in het bezit van een duikbrevet of anders onder begeleiding van een duikinstructeur.
 • Je bent in het bezit van een geldige duikkeuring.
 • Je duikt met een volledige eigen duikuitrusting (dus ook eigen duikcilinders).
 • Zie ook de geldende voorschriften i.v.m. COVID-19

Boek meteen een deelname ticket voor de Dive Challenge
Durf jij het aan? Wij dagen je uit! In de duiktorens van Enkhuizen kun je ook deelnemen aan de Dive Challenge 2021. Tijdens onze reguliere openingstijden dagen wij jou en je buddy, duikteam, duikvereniging of duikschool uit om in 5 onderwateroefeningen te laten zien wat jullie in huis hebben. 5 oefeningen die het uiterste vragen van je vaardigheden en van jullie samenwerking. 

De Dive Challenge vindt plaats op 9 meter waterdiepte (m.u.v. categorie ‘Freediven op 3,5 meter’). Voor aanvang krijg je tekst en uitleg en dan is het aan jullie om met zo min mogelijk strafpunten tot een fantastisch eindresultaat te komen! De winnaar per categorie is het team met de minste strafpunten. Zijn er in je categorie meerdere deelenemrs met een gelijk aantal strafpunten? Dan wint de snelste tijd. In december 2021 worden de winnaars per categorie bekend gemaakt.
Je doet mee voor de eer. De winnaars binnen elke categorie winnen een wisselbeker en wie weet zijn er daarnaast nog leuke bijprijzen te winnen. 

Er zijn vijf categorieën van deelnemers:

 1. Sportduiken - buddyparen
 2. Sportduiken - teams
 3. Freediven - buddyparen, 3,5 meter
 4. Freediven - buddyparen, 9 meter
 5. Beroepdsuiken - buddyparen (met duikhelm, zonder onderlinge communicatie)

Tickets
Koop hier je entreeticket. Let op: 1 ticket is geldig voor 1 persoon. 
Kies verzendmethode 'Tickets per mail'. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling per mail. In een tweede mail ontvang je de factuur van je bestelling.
De factuur is je entreebewijs. Deze toon je bij aankomst (op je device of via een print van de factuur).
Geen mail ontvangen binnen 10 minuten na het afronden van je bestelling? Check je spambox of neem contact met ons op.

Het ticket geeft recht op toegang tot de duiktorens en, indien bijgeboekt, tot deelname aan de Dive Challenge. Het ticket is alleen geldig op de op het ticket gespecificeerde datum. Je aankoop geldt meteen als de wegens corona verplichte reservering. Je hoeft dus verder geen actie te ondernemen. Op de gespecificeerde datum kun je gedurende 3 uur terecht in de duiktorens waar je naar eigen believen kunt duiken. Heb je een deelnameticket voor de Dive Challenge bijgeboekt? Dan voer je de challenge binnen die 3 uur uit.


Aanvullende Informatie

Sku duiktoren-los.dd

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.


Schrijf je eigen recensie

U schrijft een review over: Tickets Duiktoren

Wat vindt u van dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Rating

GRATIS VERZENDEN

  Vanaf € 50,-

14 dagen op zicht

  Gratis retourneren bij bestellingen
vanaf € 50,-

NIEUWSBRIEF

  Schrijf je in en blijf op de hoogte van acties & events!