Verhuur duiktorens Enkhuizen

Totally Scuba heeft in Enkhuizen de beschikking over de twee duiktorens van BC-opleidingen: één toren van 3,5m en één toren van 9m, beiden met een diameter van 6m. Het water is kraakhelder en de watertemperatuur bedraagt 21 graden.
BC-opleidingen verzorgt hier duikopleidingen voor beroepsduikers. De duiktorens zijn op gezette tijden open voor sportduikers en diverse evenementen. Alle sportduikactiviteiten lopen via Totally Scuba.

Huren duiktorens
De duiktorens zijn ook te huur. Ze vormen een ideale, geconditioneerde setting voor het geven van duikopleidingen en/of het trainen van duikvaardigheden, individueel of in teamverband.
Je kunt een tijdbok afhuren tijdens de reguliere openingstijden voor sportduikers. In overleg zijn ook andere tijdstippen mogelijk.

De kosten bedragen:

  • € 425,- voor een tijdblok van 3,5 uur
  • € 275,- voor een tijdblok van 1,5 uur
  • Voor wekelijks of regelmatig huren van de duiktorens kunnen in overleg afspraken gemaakt worden. Er gelden dan andere tarieven. Je ontvangt een offerte op basis van de wensen en de mogelijkheden. 

Per tijdblok is er plek voor max. 30 duikers.
Duikuitrusting en cilindervulling zijn niet inbegrepen bij de huurprijs.
Desgewenst kunnen cilinders bij de duiktorens tegen het reguliere tarief gevuld worden.

Meer weten?
Neem contact met ons op voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden. Of maak een afspraak om een kijkje te komen nemen.

 

 

 

GRATIS VERZENDEN

  Vanaf € 50,-

14 dagen op zicht

  Gratis retourneren bij bestellingen
vanaf € 50,-

NIEUWSBRIEF

  Schrijf je in en blijf op de hoogte van acties & events!