Over ons

 

Totally Scuba is de specialist voor de gevorderd- en de beroepsduiker.
Graag zetten wij ons enthousiasme in om onze klanten service-op-maat te bieden.

Totally Scuba is in 2015 ontstaan uit het samenwerkingsverband tussen Moby Dick Nieuwegein en Scuba Totaal, twee ervaren experts op het gebied van duiken en duikmaterialen.  

Winkel & webshop
In de Totally Scuba webshop en winkel kun je terecht voor advies over - en verkoop van een select assortiment aan duikmaterialen samengesteld voor de gevorderd duiker en de beroepsduiker..
Totally Scuba biedt een breed assortiment aan merken zodat we ook daadwerkelijk advies-op-maat kunnen geven door je dingen te laten zien.
In de winkel in Enkhuizen vind je ook ons droogpakcentrum met een breed aanbod aan droogpakken en onderkleding.
Om aanbod-op-maat te bieden werkt Totally Scuba intensief samen met fabrikanten, importeurs, opleidingsinstituten en bedrijven met een specifiek duikaanbod, zoals duikreizen en beroepsduikerij.

Iets niet op voorraad? Door de korte lijnen met onze leveranciers, is het de volgende dag weer bij Totally Scuba beschikbaar en kun je het komen afhalen of het wordt bij jou thuis bezorgd.

Reparatie- & onderhoudscentrum
Totally Scuba beschikt over een eigen gecertificeerd onderhoudscentrum voor onderhoud en reparatie van duikmaterialen het repareren van droogpakken.
In het onderhoudscentrum kun je terecht voor service van ademautomaten, trimvesten, batterijwissel van duikcomputers, keuring van duikflessen en het herstellen van lekkages en scheuren, vervangen ritsen, seals en schoenen van droogpakken.

Activiteiten
In samenwerking met fabrikanten en importeurs organiseert Totally Scuba regelmatig testdagen. 
Deze activiteiten vinden plaats in Enkhuizen en worden meestal gecombineerd met openstelling van de naastgelegen duiktorens van BC-opleidingen te Enkhuizen.  

GRATIS VERZENDEN

  Vanaf € 25,-

 

14 dagen op zicht

  Gratis retourneren bij bestellingen
vanaf € 50,-