Over ons


Totally Scuba is de speciaalzaak voor de gevorderd- en de beroepsduiker. 
Advies, maatwerk en service staan bij ons voorop.
Graag zetten we ons enthousiasme in om onze klanten service-op-maat te bieden.

Totally Scuba is in 2015 ontstaan uit het samenwerkingsverband tussen Moby Dick Nieuwegein en Scuba Totaal, twee ervaren experts op het gebied van duiken en duikmaterialen. 
In 2019 zijn we een intensieve samenwerking gestart met BC-opleidingen, het opleidingsinstituut voor beroepsduikers.

Totally Scuba heeft twee vestigingen: een showroom met duikfaciliteiten in Enkhuizen en een onderhoudswerkplaats in Lijnden.

Showroom met duiktorens & duikput
De Totally Scuba showroom in Enkhuizen is gevestigd bij de opleidingslocatie van BC-opleidingen.
Op deze locatie heeft Totally Scuba op gezette tijden de beschikking over twee duiktorens (3,5m en 9m, binnenbad) en een geconditioneerde duikput (21m, buitenbad). BC-opleidingen verzorgt hier duikopleidingen voor beroepsduikers.
Op gezette tijden zijn deze faciliteiten open voor sportduikers. Totally Scuba beheert deze sportduikactiviteiten. Totally Scuba organiseert hier ook regelmatig evenementen voor sportduikers. Kijk voor een actueel overzicht in de agenda.

In de Totally Scuba showroom vind je een select assortiment aan kwaliteitsproducten van o.a. Fourth Element, BARE, Scubapro, Shearwater en Tecline.
De showroom biedt een keur aan droogpakken, onderkleding en andere materialen voor gevorderd -, technisch - en beroepsduikers.
De showroom beschikt over een Biomap inmeetpunt van Fourth Element voor het op maat aanmeten van het Fourth Element Argonaut 2.0 droogpak.

Onderhoud & reparatie
In ons gecertificeerde onderhoudscentrum in Lijnden kun je terecht voor onderhoud en reparatie van je duikmaterialen: ademapparatuur, trimvesten, kraanservice en de batterijwissel van duikcomputers. Wij zijn specialist in reparatie van droogpakken. je kunt bij ons terecht voor het repareren van lekkages en scheuren en het vervangen van seals, ritsen en/of schoenen van je droogpak. We bieden snelheid, maat werk en garantie.
Voor beroepsduikers hebben wij extra serviceopties zoals extra korte levertijden, leenpakken voor de duur van de reparatie en een haal- en brengservice. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

 

 

GRATIS VERZENDEN

  Vanaf € 50,-

14 dagen op zicht

  Gratis retourneren bij bestellingen
vanaf € 50,-

NIEUWSBRIEF

  Schrijf je in en blijf op de hoogte van acties & events!