Over ons

Totally Scuba is gespecialiseerd in reparatie, productie en verkoop van droogpakken en onderkleding.
Advies, maatwerk en service staan bij ons voorop. Graag zetten we ons enthousiasme in om onze klanten service-op-maat te bieden.
Voor beroepsduikers hebben wij een speciale reparatieservice met opties als extra korte reparatietijden en vervangende kleding voor de duur van de reparatie.

Totally Scuba is in 2015 ontstaan uit het samenwerkingsverband tussen Moby Dick Nieuwegein en Scuba Totaal, twee ervaren experts op het gebied van duiken en duikmaterialen. 
In 2019 zijn we een intensieve samenwerking gestart met BC-opleidingen, centrum voor beroepsduiken en zijn wij verhuisd naar Enkhuizen.

Totally Scuba bestaat uit de volgende onderdelen:

Onderhoudscentrum
In ons gecertificeerde onderhoudscentrum kun je terecht voor reparatie van droogpakken, zoals het verhelpen van lekkages en scheuren, het vervangen van seals, ritsen en/of schoenen of het aanbrengen van extra versteviging op slijtage gevoelige posities of maatwerkpockets.
We bieden snelheid, maatwerk en garantie. Voor beroepsduikers hebben wij extra serviceopties zoals extra korte levertijden en leenpakken voor de duur van de reparatie. Lees hier meer over de mogelijkheden of informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!
Ook kun je bij ons terecht voor onderhoud van je duikmaterialen (ademautomaten, trimvesten, batterijwissel van je duikcomputer, flessenkeur en kraanservice).
In ons onderhoudscentrum in Enkhuizen is ook ons atelier gevestigd waar wij o.a. maatwerk Subsea droogpakken (neopreen) en onderkleding produceren.

Showroom met duiktorens & duikput
De Totally Scuba showroom in Enkhuizen is gevestigd bij de opleidingslocatie van BC-opleidingen.
In de Totally Scuba showroom vind je een select assortiment aan kwaliteitsproducten van o.a. Fourth Element, BARE, Scubapro, Shearwater en Tecline.
De showroom biedt een keur aan droogpakken, onderkleding en andere materialen.
De showroom beschikt over een Biomap inmeetpunt van Fourth Element voor het op maat aanmeten van het Fourth Element Argonaut 2.0 droogpak.

Ook heeft Totally Scuba in Enkhuizen in de weekenden de beschikking over de duiktorens (binnenbad) van BC-opleidingen. BC-opleidingen verzorgt hier duikopleidingen voor beroepsduikers.
Met dieptes van 1,3/3,5/9 meter, kraakhelder water en een watertemperatuur van 21 graden zijn de duiktorens ook voor sportduikers een ideale setting om duikvaardigheden te trainen, duikmaterialen te testen of bijvoorbeeld duikopleidingen te verzorgen.
Daarom zijn de duiktorens in de weekenden opengesteld voor sportduikers. Totally Scuba beheert deze sportduikactiviteiten en organiseert hier ook regelmatig evenementen voor sportduikers.
Kijk hier voor meer informatie & tickets.

 

 

GRATIS VERZENDEN

  Vanaf € 100,-

14 dagen op zicht

  Gratis retourneren bij bestellingen
vanaf € 100,-

NIEUWSBRIEF

  Schrijf je in en blijf op de hoogte van acties & events!